Route-bereikbaarheid KNIP leien

openingsuren ;
ma-di-do-vr-zat 10-18u
woensdag gesloten : enkel op afspraak
JAARLIJKSE VAKANTIE 22 FEBRUARI - 29 FEBRUARI

Gemeentestraat 1
2060 Antwerpen
Tel +32 3 232 45 72
Fax +32 3 231 80 45
info@scoonwoon.be

.

1 uur gratis parking De Keyser en Roosevelt (ook geldig op andere Interparkings)

TIPS voor vlot verkeer :
Via de leien Noord en Zuid of via de Plantin Moretuslei, kan u zonder veel omweg naar de parkings rijden.
Momenteel kiest u best een andere invalsweg dan de Turnhoutsebaan tenzij u nog voor onze winkel aan het Centraal Station parkeert (hiervoor hebben we geen tickets).
Daarna is het omrijden om in de parkings aan de overzijde te geraken, niet zo vlot tijdens de werken op het 3e kwadrant van de Rooseveltplaats.
Om op te halen kan u wel tot voor de deur rijden.

Interparking Roosevelt is weer open en geeft geregeld de eerste 4 uren gratis. Daarnaast krijgt u van ons steeds een ticket voor 1 u gratis parkeren in de Interparkings (De Keyser en Roosevelt hier aan de UGC cinema en de Rooseveltplaats of andere )

ZUID-OOST :
Via  Stadspark-Quellinstraat waar De Keyserparking zich bevindt in de Van Ertbornstraat (net voor Rooseveltplaats)

U kan vanuit 't Zuid best de leien blijven volgen tot voor de knip ; rechts Maria Theresialei in en u draait meteen links de Quellinstraat in, in het verlengde zijn de parkings.
Idem als u toch op de Rubenslei rijdt ; voor het Jezuïten collega links even de ventweg van de leien op tot voor de knip de Maria Theresialei inrijden.

Komt u via de Plantin Moretuslei en is het druk op de Quiten Matsijslei naast het stadspark ; pak het linkse vak en rij rechtdoor over het kruispunt om op de Maria Theresialei  een U-turn te maken richting
Quellinstraat.

Via de Turnhoutsebaan : U parkeert best in de Qpark aan het Astridplein of De Breydel parking voor de Rooseveltplaats. Hier hebben we geen tickets voor, maar bespaart u een file en omweg rond het Atheneum om via de leien weer in de parking De Keyser te geraken.

NOORD
Volg de Italiëlei tot aan de knip en draai de Rooseveltplaats op met in het midden de parkings Roosevelt en ernaast De Keyser onder de UGC cinema.

Al de trams en bussen stoppen uiteraard voor onze deur op 10-20 min vanuit de randgemeenten.