Over ons

Scoonwoon is een familiezaak, van vader op zoon en dochter. Design in Antwerpen reeds van 1963.
Virginie en Olivier Vuylsteke runnen de zaak samen, kiezen collecties en stellen deze volgens hun eigen combinaties voor.

Het 19e eeuws Herenhuis op de hoek van de Rooseveltplaats telt 6 verdiepingen vol design . Alle toonaangevende merken worden voorgesteld in een huiselijke sfeer, wisselend van aparte kamers tot een ruime duplex.
Makkelijk bereikbaar in het centrum van Antwerpen tussen het Centraal station en de Opera, tal van openbaar vervoer of parkings rondom.

Wij inspireren u met onze persoonlijke selectie uit de top collecties van Italiaans design en andere .

Als een wandelende design-bibliotheek kennen we alle collecties en mixen we die tot we een uniek plaatje krijgen dat bij UW persoonlijkheid en interieur past. Geen dertien in een dozijn, onze toonzaal is geen pagina uit een meubelcatalogus, maar voorstelling van onze favorieten en persoonlijke keuze waar kwaliteit, design, comfort al zeker aangevinkt worden voor ze het pand mogen aankleden.
Zelf combineren we graag originele design klassiekers met moderne stuks, maar het hoeft niet altijd Eames of Le Corbusier te zijn.
We zoeken vintage ontwerpen die opnieuw in productie komen en nog niet breed verspreid zijn. Zoals een Cherner uit USA, een Rietveld bij Spectrum , Gio Ponti bij Molteni, laat u verrassen !
Onze jarenlange ervaring in de branche en ons professioneel advies maakt dat uw woning in goede handen is. We staan samen in de zaak om u persoonlijk te begeleiden in uw zoektocht naar een nieuw interieur. Bij ons krijgt u de beste service voor de beste prijs.

Ook begeleiden we uw export project binnen of buiten Europa. Wij hebben jarenlange ervaring met export deur tot deur. Over de jaren is ons pad al geplaveid naar de Belgische kust tot in Frankrijk, Spanje, Tel Aviv, New York, Miami, Zuid-Afrika, Phuket, Manila etc.
Voor uw buitenverblijf wilt u toch ook enkel het beste en zonder zorgen.

Wij hopen u spoedig te mogen ontmoeten in onze toonzaal !

Virginie & Olivier Vuylsteke